Martin Kuijper

Vader

Martin-Kuijper-VaderTrotse vader van twee zoons. Op kano-vakantie in Polen. Geweldige ervaring; wassen in koud riviertje (die foto’s zal ik je besparen) en elke dag kamp maken op een nieuwe plek. Hout sprokkelen, koken, slapen en de volgende dag weer verder. Stroomafwaarts want dat is makkelijker voor de kids. Natuur, prachtige sterrenhemel en mooie verhalen bij het kampvuur…


Hardlopen

Martin-Kuijper-HardlopenHardlopen doe ik graag en minstens 1x per week. De dam-tot-damloop staat elk jaar op het programma en zo mogelijk ook de halve marathon van Egmond en de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Het is mooi lopen in Almere dus absoluut geen straf om buiten te zijn. Als puber was ik een fanatieke zwemmer en waterpoloër. Later speelde ik volleybal.


Vermomd

Martin-Kuijper-VermomdSoms als heer vermomd. In dit geval naar het Concertgebouw. Ik hou van klassieke muziek. Vroeger in het studentenorkest J. Pzn Sweelinck gespeeld met geweldige uitvoeringen in het Concertgebouw en de Beurs van Berlage. Of op tournee in Italie met gelegenheidskwintet Just Brass en ’s avonds heerlijk spelen op pleintjes; er werd gedronken en gedanst.


Tuba

Martin-Kuijper-TubaSpeel nu met veel plezier bastuba in Westcoast Jazz Tentet Cool Dawn. Op mijn elfde kreeg ik mijn eerste instrument in bruikleen. Van Fanfare naar Big Band naar Brass Band naar Symfonieorkest naar Jazzband. Ik ben dankbaar dat mijn ouders mij altijd hebben aangemoedigd om muziek te spelen en te genieten. Mijn lijfspreuk: “Tu ba or not tu ba, that’s the question”


Timmermansoog

Martin-Kuijper-TimmermansoogAls zoon van een echte ambachtelijke timmerman ben ik gezegend met een timmermansoog, zie wat recht, haaks en waterpas is en doorzie meteen een driedimensionaal concept. Meer dan 15 jaar ervaring staan tot je dienst. Ik denk graag met je mee, heb een no-nonsense benadering en hanteer onderscheidende tarieven.


Martin Kuijper

Vrijblijvend offerte aanvragen?

mail me: contact

bel me: 06-51534255


Lachcoach MartinGecertificeerd Lachcoach

P.S.: Ik ben ook Lachcoach! Gewoon lachen is een ongewoon vrolijkmakende ervaring! Het is mijn missie om gelukkig te zijn, humor te delen en vrijheid te ervaren. Voor mezelf en voor anderen! Kijk eens op Gewoon Lachen Wellicht tot lachs!